Spragnieni Lata 2018: Kasia Lins, Marcelina, Bitamina oraz duet SMOLIK i KEV FOX

Spragnieni Lata 2018.

7. edycja trasy Cydr Lubelski Spragnieni Lata rozpocznie się 14 lipca i zagości w 5 miastach: Wrocławiu, Gdańsku, Poznaniu, Lublinie i właśnie w Warszawie

Ekipa Cydru Lubelskiego szuka mieszkańców Warszawy Spragnionych Lata. Czekając na pierwsze koncerty najbardziej orzeźwiającej trasy koncertowej Cydr Lubelski Spragnieni Lata rozmawiamy o wakacjach, relaksie, muzyce i słońcu. Bo czego innego brakuje nam o tej porze roku.

Na pytanie: „Czego jesteś spragniony” mieszkańcy Warszawy odpowiadają bez wahania: plaży, słońca, wakacji nad morzem, długich spacerów, spędzania czasu na świeżym powietrzu… LATA! A gdzie najlepiej spędza się wolny czas latem? Oczywiście na plenerowych koncertach.

– Cydrowy line-up tradycyjnie stworzą znani muzycy prezentujący swoje nowe projekty oraz młodzi artyści, którzy właśnie podbijają polską scenę. Z trasą Cydr Lubelski Spragnieni Lata zaczynali tacy artyści jak XXanaxx czy The Dumplings – uzupełnia Robert Walewski.
Zobacz filmy cydrowej ekipy na https://www.youtube.com/watch?v=F5JEmNXjXuc. Przekonaj się też, czego spragniona jest Agnieszka z Warszawy, autorka bloga http://stylishblogstory.blogspot.com/. A Ty jesteś spragniony lata?

21.07.2018 – WARSZAWA, Park Sowińskiego – koncert trasy Cydr Lubelski Spragnieni Lata
Godzina 18:00

Wstęp wolny


Cydr Lubelski Spragnieni Lata – cykl plenerowych koncertów, prezentujących najnowsze projekty polskich muzyków. W ciągu 4 lat odbyło się 6 edycji trasy w 23 polskich miastach. W 40 koncertach wzięło udział 30 artystów i ponad 100-tysięczna publiczność. W 2017 na cydrowej scenie zagrali Iza Lach, Bovska i Dwa Sławy. Do tej pory w projekt zaangażowali się Natalia Przybysz, Tymon Tymański, Marika, L.U.C, Skubas, Julia Marcell, Xxanaxx, Rita Pax, The Dumplings, Gooral, Natalia Grosiak, Krzysztof Zalef Zalewski.

Cydr Lubelski – najpopularniejszy polski cydr, wzorzec polskiego cydru naturalnego, lider na poziomie rozpoznawalności i zakupów w kategorii cydrów, mający ok. 50% udziałów w rynku. Jego sukces tkwi w naturalnym procesie produkcji. Cydr Lubelski wytwarzany jest ze świeżo tłoczonego soku z polskich jabłek w procesie naturalnej fermentacji. Dzięki temu ma intensywny, orzeźwiający smak. Jest świeży, lekki, pełen przyjemnych, naturalnych bąbelków. W swojej ofercie marka ma już 8 wariantów, w tym Cydr Lubelski Niefiltrowany oraz produkt premium – Cydr Lubelski Lodowy.

http://spragnienilata.pl/

źródło: materiały prasowe

Reklama

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.