Jadłonomia – Wegańskie warsztaty w Warszawie.
Obiecałam, że wegańskie warsztaty wrócą do Warszawy po dłuższej przerwie i wracają w zupełnie nowym, świetnym wydaniu. Dłuższy program, więcej przepisów, składniki od najpyszniejszych warszawskich dostawców i wyjątkowa, sekretna przestrzeń w przepięknym Foodoo.
Do wyboru dwa różne tematy – oto rozkład jazdy!
Warsztaty jesienne:
? gulasz węgierski z jałowcową kaszą
?tofurniczki dyniowe
? dyniowy ajvar z masłem orzechowym
? pasta z dyni i suszonych pomidorów
? pasta bezjajeczna z ciecierzycy
? domowy wegański majonez
? hummus dyniowy
Warsztaty bożonarodzeniowe:
⭐️ marchewkowy łosoś
⭐️ domowy wegański majonez
⭐️ boczniaki po kaszubsku
⭐️ boczniaki korzenne
⭐️ boczniaki herbaciane
⭐️ boczniaki z buraczkami
⭐️ wigilijna kapusta z żurawiną, śliwkami i grzybami
⭐️ makowiec japoński
Terminy warsztatów jesiennych:
24.11 (sobota), godzina 10:00 – 14:00 lub 16:00 – 20:00
25.11 (niedziela), godzina 10:00 – 14:00 lub 16:00 – 20:00
Terminy warsztatów bożonarodzeniowych:
01.12 (sobota), godzina 10:00 – 14:00 lub 16:00 – 20:00
02.12 (niedziela), godzina 10:00 – 14:00 lub 16:00 – 20:00
Cena: 390 pln
Zapisy pod adresem: zapiszsie@jadlonomia.com
O udziale decyduje kolejność zapisów. Ilość miejsc ograniczona.
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.