Sylwester w Spatifie! ZRÓBMY TO W SPATIFIE – piękny rok wymaga pięknego finału!
Mamy dla Was dwie opcje: FULL z kolacją, szampanem G.H. Mumm i miejscem przy stoliku lub po prostu wejście na imprezę
• o oprawę muzyczną zadbają:
Na piętrze w Sali Holoubka: wspaniała Dj Lazy One w towarzystwie dżentelmenów z Soul Service (Burn Reynolds & Misty)
Na parterze: Karol Strzemieczny oraz Lunateque (przeboje)
• BASIC: 70 zł wejście na imprezę
• FULL: 340 zł od osoby, w cenie 5 daniową kolacja (menu poniżej), butelka szampana G.H. Mumm na parę, rezerwacja stolika przez całą noc (start kolacji 21.00)
Rezerwacje kolacji: kontakt@klubspatif.pl
Ilość miejsc organiczona • bilety Going. : https://going.pl/sylwester-w-spatifie
Partnerem wydarzenia jest Champagne G.H.MUMM.
MENU sylwestrowe:
• MIĘSNE
Przystawki I
Tatar wołowy z majonezem lubczykowym i marynowanymi grzybkami shimeji
Opiekany tuńczyk na dressingu tataki z opalaną salsą z rzepy daikon i pora
Marynowane tofu z kimchi i sosem hoisin
Pieczony Kalafior na musie z tahini
Przystawki II
Vol-au-vent z twarożkiem ziołowym i wędzonym łososiem
Wolno pieczony rostbef z salsą z pieczonej papryki i sosem chipotle
Krewetki black tiger z guacamole i kolendrą
Kaszanka Maciejowicka z sosem curry i chutneyem z gruszki
Przystawki III
Marynowana i opalana sianem troć z kiszonym burakiem i tobico
Matjas holenderski z czerwonym kawiorem i kwaśną śmietaną z palonym porem
Boczniak w tempurze z sosem holenderskim i papryką gochugaru Tatar z buraka z wędzonym serem, musem poziomkowym i pudrem z dyni
Zupa
Grzybowa na zakwasie z grzanką truflową i flambirowaną brusznicą
Danie główne
Gicz jagnięca na gulaszu warzywnym z kuminem i sosem holenderskim z chipottle
• WEGETARIAŃSKIE
Przystawki I:
Marynowane tofu z kimchi i sosem hoisin
Pieczony kalafior na musie z tahini
Tatar z dyni z kolendrą chilli i pudrem limonkowym
Roladka z pieczonego buraka z kozim serem i pistacjami na trójniaku
Przystawki II:
Vol-au-vent z twarożkiem ziołowym i marynowanym burakiem
Orientalna sałatka gome z ogórkiem, chilli i sezamem
Pijana Koza na sosie poziomkowym
Twaróg Pani Wiesi z Podłęża na ciastku kataifi z orzechami i miodem
Przystawki III:
Boczniak w tempurze z sosem holenderskim i papryką gochugaru
Tatar z buraka z wędzonym serem, musem poziomkowym i pudrem z dyni
Hummus z salsą z ogórka podwierzbiańśkiego i grillowaną pitą
Mango lassi ze świeżą kolendrą i orzechami sosnowymi
Zupa
Grzybowa na zakwasie z grzanką truflową i flambirowaną brusznicą
Danie główne
Grzybowa polenta z serem pecorino, salsą z pomidorów i kolendry, orzeszki ziemne
FB-klik
LET’S DO IT IN SPATIF – a beautiful year requires a beautiful finale!!
We have two options for you: FIRST is full course dinner, champagne G.H. Mumm and a place at a table and SECOND entry to the party
• Music will be taken care of by:
Upstairs in Holoubek Room: Wonderful Dj Lazy One joined by the company of gentlemen from Soul Service (Burn Reynolds & Misty)
On the Ground Floor: Karol Strzemieczny and Lunateque (hits)
Number of seats organised by • Going tickets: https://going.pl/sylwester-w-spatifie
• BASIC: PLN 70 to Entry to the party
• FULL: PLN 340 per person, price 5 course supper (menu below), a bottle of G.H. Mumm for a couple, booking a table all night (dinner starts at 21.00)
Dinner reservation: kontakt@klubspatif.pl
The partner of the event is Champagne G.H.MUMM
New Year’s Eve menu:
• MEAT
Starters I
Beef tartare with lovage mayonnaise and marinated shimeji mushrooms
Toasted tuna in tataki dressing with fired salsa with daikon and leek
Marinated tofu with kimchi and hoisin sauce
Roasted Cauliflower on tahini mousse
Starters II
Vol-au-vent with herb cream cheese and smoked salmon
Slow roast beef with roasted pepper salsa and chipotle sauce
Black tiger shrimps with guacamole and coriander
Maciejowicka kaszanka with curry sauce and pear chutney
Starters III
Marinated and tanned with hay trout with pickled beetroot and tobico
Dutch matjas with red caviar and sour cream with roasted leek
Pleurotte in tempura with hollandaise sauce and gochugaru paprika Beet tartare with smoked cheese, fruit mousse and pumpkin powder
soup
Mushroom sourdough with truffle toast and flambéed cowberry
Main course
Lamb chops on vegetable stew with cumin and Dutch sauce with chipottle
• VEGETARIAN
Starters I:
Marinated tofu with kimchi and hoisin sauce
Roasted cauliflower on tahini mousse
Pumpkin tartare with coriander chilli and lime powder
Roast beetroot roll with goat cheese and pistachios on a tin
Starters II:
Vol-au-vent with herb cream cheese and marinated beetroot
Oriental gome salad with cucumber, chilli and sesame seeds
Drunken goat on a wild strawberry sauce
Cottage cheese Pani Wiesi from Podłęże on a kataifi cake with nuts and honey
Starters III:
Pleurotte in tempura with hollandaise sauce and gochugar paprika
Beet tatar with smoked cheese, wild strawberry mousse and pumpkin powder
Hummus with salsa from cucurbita cucumber and grilled pita
Mango lassi with fresh coriander and pine nuts
soup
Mushroom sourdough with truffle toast and flambéed cowberry
Main course
Mushroom polenta with pecorino cheese, tomato and coriander salsa, peanuts
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.