Lexus Hybrid Cuisine
W dniach 11-13 kwietnia 2018 roku siedmiu wybitnych szefów z czterech stron świata, wraz ze znakomitymi szefami z Polski przygotuje swoje dania.
Goście:
- Mitsuharu Tsumura, Maido, Lima, Peru
No.8 World’s 50 Best Restaurants S.Pellegrino
No.1 Latin America’s 50 Best Restaurants - Zaiyu Hasegawa, Den, Tokio, Japonia
Michelin
No. 45 World’s 50 Best Restaurants S.Pellegrino
No.14 Asia’s 50 Best Restaurants - Søren Selin , AOC, Kopenhaga, Dania
Michelin
Global Masters Level White Guide with 92p. - Fredrik Berselius, Aska, Nowy York, Stany Zdjednoczone
Michelin - Dani Garcia, Dani Garcia Restaurant, Marbella, Hiszpania
Michelin - Josean Alija, Nerua, Bilbao, Hiszpania
Michelin
No. 56 World’s 50 Best Restaurants S.Pellegrino - Jonathan.K Berntsen, Clou, Kopenhaga, Dania
Michelin
Masters Level White Guide with 79p
Gospodarze:
- Robert Trzópek
Bez Gwiazdek, Warszawa, Polska - Justyna Słupska-Kartaczowska
jadka, Wrocław - Marcin Popielarz
Biały królik, Gdynia - Jacek Grochowina
Nolita, Warszawa - Bartek Szymczak
Rozbrat 20, Warszawa - Paweł Pojawa
Sugar, Suwałki
Bilety dostępne od 15 marca 2018 roku – klik
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.