Lexus Hybrid Cuisine

Lexus Hybrid Cuisine

W dniach 11-13 kwietnia 2018 roku siedmiu wybitnych szefów z czterech stron świata, wraz ze znakomitymi szefami z Polski przygotuje swoje dania.

Goście: 

  • Mitsuharu Tsumura, Maido, Lima, Peru

    No.8 World’s 50 Best Restaurants S.Pellegrino
    No.1 Latin America’s 50 Best Restaurants 

  • Zaiyu Hasegawa, Den, Tokio, Japonia
     Michelin
    No. 45 World’s 50 Best Restaurants S.Pellegrino
    No.14 Asia’s 50 Best Restaurants
  • Søren Selin , AOC, Kopenhaga, Dania

    Michelin
    Global Masters Level White Guide with 92p.
  • Fredrik Berselius, Aska, Nowy York, Stany Zdjednoczone
     Michelin
  • Dani Garcia, Dani Garcia Restaurant, Marbella, Hiszpania
     Michelin
  • Josean Alija, Nerua, Bilbao, Hiszpania
     Michelin
    No. 56 World’s 50 Best Restaurants S.Pellegrino
  • Jonathan.K Berntsen, Clou, Kopenhaga, Dania
     Michelin
    Masters Level White Guide with 79p

Gospodarze:

  • Robert Trzópek
    Bez Gwiazdek, Warszawa, Polska
  • Justyna Słupska-Kartaczowska
    jadka, Wrocław
  • Marcin Popielarz
    Biały królik, Gdynia
  • Jacek Grochowina 
    Nolita, Warszawa
  • Bartek Szymczak
    Rozbrat 20, Warszawa
  • Paweł Pojawa
    Sugar, Suwałki

Bilety dostępne od 15 marca 2018 roku – klik

Reklama

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.