Przerób-My na wiosnę

Przerób-My na wiosnę.

W dniach 17-18 marca 2018 roku na warszawskiej Pradze, w Centrum Kreatywności przy Targowej 56, odbędzie się kolejna odsłona wydarzenia „Przerób-My” czyli festiwalu rękodzieła, rzemiosła i upcyklingu.

Wydarzenie zgromadzi rzemieślników , designerów , rękodzielników tworzących unikatowe produkty oraz wystawców tworzących w oparciu o ideę upcyklingu. Podstawą formuły Przeróbmy-My jest prezentowanie klientom na żywo procesu twórczego, zainteresowanie powstawaniem rękodzieła

Podczas Przerób-My do dyspozycji uczestników będą trzy strefy:

Strefa Ekspercka
Wydarzenie koncentruje się wokół strefy Ekspertów, gdzie specjaliści z różnych dziedzin jak design, rękodzieło, eko stolarka czy upcykling, prezentują tajniki swojego warsztatu pracy.
W tej strefie goście będą mogli wziąć udział w warsztatach prowadzonych przez Ekspertów oraz zadać naszym specjalistom pytania na temat sztuki projektowania, upcyklingu, renowacji i przerabiania przedmiotów, a nawet szydełkowania czy tworzenia biżuterii oraz skonsultować własne pomysły.

Strefa Warsztatowa
Strefa Warsztatów jest ściśle powiązana ze Strefą Ekspercką. Dzięki współpracy z naszymi Ekspertami oraz doświadczonymi animatorami warsztatów upcyklingu zapewniamy atrakcyjną, kreatywną rozrywkę dla dzieci i dorosłych.

Strefa Kiermaszu
W tym miejscu można obejrzeć i kupić prace bezpośrednio od Projektantów. Na gości czekają też prezenty za zakupy.

O Przerób-My
Cykl wydarzeń Przerób-my jest organizowany przez twórców platformy Pimpit.pl. Budując formułę wydarzenia chcieli stworzyć imprezę angażującą zarówno wystawców jak i klientów. Ich celem jest popularyzacja i przybliżenie odbiorcy procesu powstawania rzemiosła, rękodzieła i upcyklingu.

Formularz zgłoszenia dla Wystawców ➡ http://bit.ly/przerobmyvol4

Więcej informacji o wydarzeniach z cyklu Przerób-My: ➡http://przerobmy.pl/

Miejsce: Centrum Kreatywności przy ul. Targowej 56

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.