Otwarcie targu kulinarnego: Dnie i Noce

Otwarcie targu kulinarnego: Dnie i Noce

21 i 22 stycznia 2017 roku to weekend otwarcia Nocy i Dni – Targu Kulinarnego pod dachem przy Burakowskiej 14. Puste magazyny przy samym Rondzie Babka wypełnią się zapachem dobrej kuchni i dźwiękami muzyki.

Pod jednym dachem będzie można znaleźć jedenastometrowy bar i 10 stanowisk streetfoodowych, serwujących dania z całego świata. Kuchnia indyjska, wietnamska, indonezyjska, amerykańska, meksykańska czy japońska nikomu nie pozwoli pozostać głodnym. Będą również dostępne dania wegetariańskie oraz wegańskie.

Oprócz trunków serwowanych przy barze, przewidziana jest opcja dla koneserów piwa. Będzie można napić się najlepszego piwa rzemieślniczego „INNE BECZKI” z ich beertrucka.

Inicjatywa cieszy nie tylko mieszkańców Woli, Śródmieścia, Żoliborza czy Bielan, ale i całej Warszawy.


21-22 stycznia 2017 – Program imprezy otwarcia

09:00 – 16:00 – otwarcie Targ Rolny
15:00 – 02:00 – otwarcie targu kulinarnego Noce i Dnie
od 15:00 – DJ THEBAD (aka Debet) (łączy hip hop z funk, break, ghettofunk, mashup, czy nawet dubstep i drum’n’bass)
16:00 – 02:00 – otwarcie Barber Garage i Terenu Otwartego
od 21:00 – kolektyw dj’ski Piosenka jest dobra na wszystko (najnowsze hity i klasyki indie rock, hip hop, pop)

22 stycznia 2017

09:00 – 16:00  Targ Rolny
12:00 – 22:00  Noce i Dnie – targ kulinarny
od 16:00            Barber Garage


W styczniu i lutym Noce i Dnie działać będą w 500 metrowej hali, ale już w marcu wraz z pierwszymi cieplejszymi dniami wyjdą na podwórko Burakowskiej 14 z leżakami, dodatkowymi targami kulinarnymi, jak również z wydarzeniami kulturalnymi.

Miejsce będzie działać:

w piątki 17:00-2:00, 
w soboty 15:00-2:00,
w niedziele 12:00-22:00.

źródło: informacja prasowa

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*